Skip to main content
  Gratis frakt på ordre over 1000 kr
  Rask levering
  Åpent kjøp i 30 dager
Slikkepott logo

Nettbutikken for bakeglede

1,000.00 kr igjen til gratis frakt!
påskemarengs

Oppskrift på påskemarengs

Disse luftige, sukkersøte påskemarengsene er ikke bare en fryd for gangen, men også en fest for øyet. Marengsene bringer garantert påskestemningen rett inn på kakebordet. 

Enten du er nybegynner eller en erfaren baker, vil disse små marengsene bringe et smil til alle som ser – og smaker de. Så finn frem vispen, og la oss ta steget inn i en verden av marengsens magi, akkurat i tide for påskefeiringen!

Ingredienser

Varm egg og sukker over vannbad til alt sukkeret er oppløst. Rør hele tiden så eggehviten ikke blir for varm og stivner.

Tilsett cream of tartar og pisk på medium hastighet i ca 10 minutter. 

Tilsett ønsket farge og rør minst mulig. 

Ha marengsen i sprøytepose med ønsket tipp (vi har brukt 1M) og sprøyt ut ønsket form. Se video for formene vi lage – påskeegg og påskereir. 

Dersom du ønsker, kan du strø kakestrø over de før du setter de i ovnen.

Stek på 85°c varmluft i 2-3 timer for å tørke. Kan variere med størrelse på marengsene. Forkort steketiden om det ønskes en seig kjerne. 

    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomFortsett å handle
      Bruk kode