Pai

Å lage en pai kan virke som en utfordrende oppgave, men det er faktisk ganske enkelt! Om du lager en dessertpai eller matpai har vi det du trenger.

Fremgangsmåte:

  1. Lag en paideig.
  2. Rull ut paideigen til passe tykkelse og legg over paiformen. Press inn i hjørnene og kutt av overflødig deig.
  3. Prikk bunnen av paiskallet med en gaffel flere ganger og stek i 10-15 minutter, til paien er lett gyllent.
  4. Fyll paiskallet med ønsket fyll og stek i ytterligere 30-40 minutter, eller til fyllet er ferdig og paiskallet er gyllent og sprøtt.

Om du vil ha et pailokk har vi flere paikuttere som lager hjerter og andre mønstre.

Fyll ideer:

  • Skinke og ost
  • Kylling og sopp
  • Laks og brokkoli
  • Grønnsaker og fetaost
  • Epler og kanel

Det er mange variasjoner du kan bruke til å lage pai, og du kan tilpasse den til å passe dine egne preferanser og smaksløker. Lykke til!

Viser 1–12 av 39 resultater

  • Bakerulle, konisk

    Bakerulle, konisk

    kr 79,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse Mini paiform -Løs bunn- 10cm
  • FunCakes Keramiske bakebønner
  • Decora Gelatinspray, 125ml

    Decora Gelatinspray, 125ml

    kr 129,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse Mini paiform i stekebrett -Løs bunn- 6 rom, 10cm
  • Silikomart Terteform Kit Mini Tarte Glam
  • Silikomart Mikroperforert Stekematte
  • PME Baking Essentials - Vegetabilsk Gelatin, 20g
  • Paiform, 12cm, 6 stk fra Wilton
  • Patisse Firkantet Mini paiform -Løs bunn- 10cm
Handlekurv