Kakedekorering

Når en kake er tatt ut av ovnen er ikke arbeidet ferdig – pyntingen gjenstår så klart! En kake må serveres med stil, og det oppnår du med kakedekorering. Det finnes utallige muligheter når en kake skal pyntes, både av farger, former, pyntemetoder og verktøy. Her finner du det alt du trenger, og utvalget er så stort at du kan også få nye idéer. En veske til alt kakedekoreringsutstyret gir deg praktisk oppbevaring av over verktøyene dine, og gjør det enklere å holde styr på dem.

Bredt utvalg for dekorering av kake

Vi er stolte av å kunne tilby mange forskjellige hjelpemidler for å gjøre kakedekorering mer spennende. Skal du kanskje lage en marsipankake og sliter med å få et jevnt lag? Ikke noe problem, vi har nemlig fondant-glattere som passer både for skarpe og runde kanter. Med sprøyteposer kan du gjør alt fra å kle kaka med dekorativ krem, til å skrive gratulasjoner og lykkeønskninger. Vi har til og med mønsterkjevler og matter som gir kakefondanten din et unikt uttrykk. Vårt brede sortiment innen kakedekorering gjør oppgaven til en lek.

Den perfekte kaken … nesten, i hvert fall!

Kakedekorering handler ikke nødvendigvis om å gjøre alt perfekt. Vi hos Slikkepott.no synes det handler mer om å finne sin kunstneriske side, utforske nye uttrykk, og aller viktigst – å ha det gøy! Utforsk vårt store utvalg av utstyr til kakedekorering, og bestill hjem dine nye favoritter. Du slipper til og med å gå ut av døra!

Handlekurv

Filtrer på farge

Filtrer på smak

Filtrer på diameter

Filtrer på lengde og bredde

Filtrer på høyde

Filtrer på tema

Filtrer på pris