Hjem » Butikken » Servering » Kaketiner

Kaketiner

Kaketiner egner seg utmerket til å oppbevare og frakte kaker med. Her i sortimentet vårt har vi fylt opp lagrene med flere forskjellige tiner som passer for ulike kaker. Vi har kaketiner med lokk og håndtak som er lette å bære med seg, og vi har både runde og rektangulære utgaver. Du kan selvfølgelig velge det produktet som passer deg best, og kanskje har du også lyst til å bestille hjem flere typer. Vi har gode priser og rask levering, så det vil lønne seg å kjøpe kaketine hos oss.

Forskjellige former for forskjellige behov

Avhengig av hva slags kaker du baker mest, kan vi tilby kaketiner som passer både langpannekaker og runde kaker som er bakt i springform. Vi har også spesialutformede tiner som passer for muffins. Hvis du skal oppbevare en kake i romtemperatur i flere timer, eller kanskje frakte kaken langt med bil, kan det lønne seg å bestille en kaketine med kjøleelement. Du kan få kjøpt både rektangulær kaketine og rund utgave med kjølelement her i nettbutikken.

Kaketiner gjør det enkelt

En kaketine i plast egner seg utmerket til å oppbevare kaker i. Plastmaterialet er valgt for at produktet skal være holdbart, støtsikkert og tåle vekt og frakt. Du kan også teste ut springform med lokk. Springformen brukes til å steke kaken, og etterpå fungerer bunnen som et kakefat. Når kaken er avkjølt og pyntet, er det bare å sette på lokket og ta kaken med deg til festlokalet!

Viser alle 10 resultater

 • Kaketine i plast 35x16 cm

  Kaketine i plast 35×16 cm

  kr 279,00 inkl. mva. Kjøp
 • Kaketine Sammenleggbar Rund, 33cm
 • Aanonsen Rund springform 26cm med fat og lokk
 • Patisse Kaketine for kake og muffins, Ø28, H13
 • Silikomart Rund kaketine med kjøleelement, 30cm
 • Kaketine Rund

  Wilton Kaketine Rund

  kr 499,00 inkl. mva. Kjøp
 • Ekstra høy kaketine
Handlekurv