Stativer

Viser 1–25 av 63 resultater

Feir med stil: Kakestativ skaper magi

Feiringer er hjertet i vårt sosiale liv, og intet festbord er komplett uten kaker og bakverk. For å gi serveringen din et løft, bør du vurdere et kakestativ. Enten du ser etter et enkelt stativ, etasjestativ, eller stativer designet for cupcakes eller donuts, finner du inspirasjon her hos oss.

Variert utvalg av kakestativ

På vår side er utvalget av kakestativer bredt og variert. Vi tilbyr alt fra bryllupskakestativer til makrontårn og cupcake-stativ med tre etasjer. Du kan velge mellom enkle, udekorerte stativer eller utforske våre mer dekorerte alternativer. Disse kan inkludere alt fra sjørøvertema til fleretasjers bryllupskakestativer med filigree dekorasjoner. Vårt mål er å tilby høykvalitets stativer til en god pris, tilgjengelig for enhver anledning.

For bryllup, barnedåp og barnebursdag

Kakestativer kan virkelig gjøre en forskjell på ditt arrangement. De gjør at dine kaker og bakverk ser enda mer innbydende ut. Forestill deg makronene dine i et makrontårn, eller muffinsene dine i et pariserhjul. Gjestene dine vil bli imponert. Med det riktige kakestativet, kan du til og med bake din egen bryllupskake.

Bak og dekorer med Slikkepott.no

På slikkepott.no finner du inspirasjon og alt du trenger for å lage imponerende kakekreasjoner. Vi spesialiserer oss på å tilby et bredt spekter av pynt og tilbehør for bryllupskaker og andre festlige leiligheter. Uansett anledning, hjelper våre kakestativer deg med å presentere dine bakverk på en måte som både er praktisk og estetisk tiltalende. Utforsk våre alternativer og finn det perfekte kakestativet som vil forvandle ditt neste arrangement.