Fondant

Liker du å lage lekre kaker og konfekt som er en fryd for øyet? Da bør du teste fondantformer og konfektmasse. Du kan kjøpe fondant i butikk eller her på nettsidene våre. Det er enkelt å klikke seg rundt for å finne det du trenger. Vi har fondant i alle slags farger som passer til mange anledninger – for eksempel barnebursdager, barnedåp eller til konfirmasjonskaken. Og ingenting er vel morsommere enn å stille med den flotteste kaken – som attpåtil er hjemmelaget! Fondant kan formes som du vil, så her er det bare å eksperimentere og dekorere!

Hva er fondant?

Fondant, som brukes til kaker og bakverk, er en konfektmasse som er laget av blant annet glukose, vann og eggehviter. Den er ganske enkel å lage selv, men det er langt enklere og praktisk å kjøpe fondant her hos oss. Da er du også sikret at pynten du skal bruke på en fondantkake, er jevn i fargen og lett å forme. Sammenlignet med marsipan blir også fondant helt hvit i fargen, og den er selvsagt også fri for mandler. Det betyr at den også kan spises av nøtteallergikere.

Tilbehør til hobbykonditoren

For å kunne forme fondanten akkurat som du vil, har vi tilbehør som er til god hjelp. Rullere, svamper, ulike glattere samt fondantpistol med skrivesett er noe av det vi kan tilby. Trenger du inspirasjon til kakepynt av fondant, er det å anbefale å søke på «fondant» på Instagram! Der vil du finne utallige Instagram-kontoer med utrolige kakekreasjoner. Det er bare fantasien som setter grensene for hva slags kaker du kan lage!

Viser 1–12 av 156 resultater

loader

Filtrer på farge

Filtrer på smak

Filtrer på merke

Filtrer på pris

Handlekurv