Kakestrø og perler

Viser 1–25 av 445 resultater

Kakestrø og perler i alle farger og fasonger finner du her. Kakestrø er perfekt til å dekorere kaker, cupcakes, cakesicles, cakepops eller til iskrem og andre desserter. 

Her finner du et bredt utvalg av kakestrøssel fra populære produsenter som Funcakes, Happy Sprinkles, Baking Time Club og flere. 

Ved å bruke filtreringsmenyene under kan du enkelt sortere på popularitet, de nyeste produktene eller pris. Bruk filteret til venstre for å sortere på farge, smak, merke, tema og kategori. På hver produktside får du mer informasjon om lagerstatus, vekt og annen nyttig informasjon. 

Slikkepott er nettbutikken for bakeglede. Vi tilbyr mer enn 8 000 varer og legger stadig til nye produkter slik at du alltid kan finne ny inspirasjon til bakingen. 

Det skal være enkelt å handle hos oss. Du får gratis frakt på alle ordre over 1 000 kroner og åpent kjøp i 30 dager. Vi er en helnorsk butikk som sender alle våre varer fra vårt norske lager. Slik slipper du fordyrende overraskelser som toll eller ekstra mva. på frakt når du kjøper kakestrø eller andre produkter fra oss. 

Du kommer garantert til å la deg inspirere av det vide utvalget vårt av kakestrø og perler. Ta en kikk på utvalget under, og om du skulle ha spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice.