Donuts

Donuts er en klassisk og elsket matbit som har vært populær i generasjoner. Disse søte og fyldige ringene av deig kan lages på forskjellige måter, og kan toppes med et utall av glasurer og dryss. De amerikanske godsakene er en favoritt blant folk i alle aldre og passer perfekt som en del av frokosten, et mellommåltid eller en dessert.

Ulike typer Donuts

Det finnes flere ulike varianter av donuts, inkludert de tradisjonelle som er laget med gjærdeig og har en luftig og myk tekstur. Varianter laget med bakepulver i stedet for gjær er også populære, og har en mer kompakt tekstur. Noen av de mest populære variantene er de med glasur, melis, eller syltetøyfyll.

En av de mest populære metodene for å lage donuts hjemme er ved å bruke en donut maker. Disse enhetene gjør at du kan lage disse populære godbitene i ditt eget hjem. Da får du også muligheten til å eksperimentere med forskjellige smaker og ingredienser.

Donuts kan også lages ved å fryse deigen og dyppe den i varm olje. Denne metoden gir en crispy ytre skorpe og en myk og luftig indre. Noen av de mest populære smakeneer vanilje, jordbær, sjokolade og kanel.

En annen måte å nyte godsaken på er å kombinere dem med andre matvarer for å lage unike og kreative måltider.  Donuts kan også brukes som et alternativ til pannekaker og vafler, og serveres med syltetøy og melis.

Donuts er også en populær matbit å dele med venner og familie. De er spesielt perfekte når det kommer til bursdager og andre sosiale begivenheter. Det er mulig å lage en stor mengde for en gruppe, og la gjestene velge sine egne favoritter for å toppe eller fylle.

Så hva venter du på? Enten du liker dem glaserte, fylt eller tørkede, donuts er en matbit som aldri vil skuffe. Med så mange varianter å velge mellom, vil det alltid være en donut som passer til enhver smak. Så gå ut eller lag dine egne donuts hjemme og nyt denne deilige matbiten i dag!

Viser 1–12 av 63 resultater

 • Smultringutstikker i metall, Stor
 • Vanilla Bean Paste Natural 118ml

  Vanilla Bean Paste Natural

  kr 139,00kr 249,00 inkl. mva. Velg alternativ
 • deco melts med bringebærsmak
 • Oreokjeks knust i biter 400g

  Oreokjeks knust i biter 400g

  kr 69,00 inkl. mva. Kjøp
 • FunCakes Bakemiks Donuts
 • deco melts karamell
 • Patisse Avkjølingsrist 40x25cm
 • Wilton Donutform Standard

  Wilton Donutform Standard

  kr 249,00 inkl. mva. Kjøp
 • FunCakes Kakestrø Nonpareils -Discomix- 250g
 • Bakematte Stor 40x60

  Bakematte Stor 40×60

  kr 229,00 inkl. mva. Kjøp
Handlekurv