Springformer

Mange er kanskje redde for at kaken skal bli mislykket, men ikke med springformer på kjøkkenet. Kakelagingen blir gjort langt enklere med disse formene, hvor rammen kan løsnes fra bunden, og kaken blir perfekt formet. Bruk denne fantastiske formen for å unngå kakekatastrofe på kjøkkenet!

Springformer i forskjellige fasonger

Den mest typiske formen er nok runde kaker, og vi har selvfølgelig en rekke forskjellige størrelser for dine behov. Enten det er en mindre springform på 15 cm, en middels på 20 cm, eller en stor springform på 24 cm, så finner du den her hos oss. Vi har både runde springformer med lokk, former med høy kant, og firkantede former. Vi har til og med hjerteformer til når du vil bake en kjærlighetserklæring til noen du er glad i. Uansett anledning, finner du en springform som passer.

Enkel baking uten rot og søl

Springformen sørger for at kaka ikke renner utover kjøkkenbordet mens den baker eller stivner, og gir den perfekt form når du tar rammen av. Formene er robuste og sørger for null lekkasjer – så det er bare å gå i gang med ditt neste mesterverk. I et hjem gjelder det ikke bare å være en god kokk eller baker, man må også ha de riktige omgivelsene. Et kjøkken bør helst holdes rent, og det gjelder også utstyret. Springformene våre er enkle å renholde grunnet non-stick-overflaten, så kakerester ikke sitter fast.

Viser 1–12 av 42 resultater

Handlekurv

Filtrer på farge

Filtrer på diameter

Filtrer på høyde

Filtrer på merke

Filtrer på pris