Vekter og måleredskaper

Du trenger ikke være en mesterbaker for å lage vidunderlige kaker, brød, kjeks og desserter. Riktig utstyr på kjøkkenet er et must for å lykkes. Det er ikke alle som liker å «slumpe»! Du har kanskje en oppskrift fra en eventyrlig bakebok som du ønsker å følge til punkt og prikke? Minsten har kanskje sin egen lille bakebok for å kunne lage sødmefylte og deilige muffins? Presise redskaper for måling og veiing bør ha plass i ethvert kjøkken. Besøk Slikkepott.no, vi har det du trenger av veie- og måleredskaper for et vellykket bakeresultat.

Bakevekt og sukkertermometer for presise mål

Enten det er vekter, målebegre, måleskjeer, sukkertermometer m.m., du finner det hos Slikkepott.no. For visse typer baking er presisjon det aller viktigste. Da er en digital bakevekt midt i blinken, fordi den måler presist. Ønsker du å lage deilige fløtekarameller med havsalt, deilig sjokolade, søtt syltetøy og andre herlige godterier? Eller trenger du å smelte sukker til baksten? Da bør du investere i et sukkertermometer.

Praktiske, enkle og elegante litermål

Matlaging og baking er en superhyggelig aktivitet som man kan gjøre sammen med barna. Da kan man trenge egne måleredskaper som f.eks. litermål. Av og til slumper man i bakingen. Andre ganger henter man inspirasjon til eventyrlige bakverk i bakebøker? Skal du tilføre sukker, mel eller melk i kakedeigen? Da er et litermål eller måleskje det riktige verktøyet. Slikkepott.no har et variert utvalg av elegante og praktiske litermål. Både litermål med vekt og litermål sett er et must til kjøkkenet, sistnevnte er også plassbesparende.

Viser 1–12 av 50 resultater

Handlekurv

Filtrer på pris