Bakeboller

Slikkepott.no tilbyr et bredt sortiment av bakeboller til både bakeren og kokken. Bakebollene fås i ulike størrelser, funksjon, design og vakre farger. Med disse lekre og praktiske bakebollene forsterkes bakeopplevelsen for hele familien. Det blir enklere å elte deigen smidig og glatt i en god bakebolle. Invester i en god bakebolle i dag!

Bakebollens mange funksjoner

Bakebollene fra Slikkepott.no er laget med funksjon og kvalitet i tankene. Bakebollen med silikonbelegg i bunnen er perfekt for små barnehender. Bollen står stille ved omrøring og søl unngås, dermed forblir barnas mesterverk i bollen! En bakebolle i plast og med helletut, gjør den enkel å holde og helle væske ut av. En bakebolle i stål er perfekt til å bearbeide deig og servere nydelige salater og pastaretter i. Vi har bakeboller som tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, og bakeboller som krever mer forsiktighet. Uansett, så finner du bakebollen du trenger hos oss!

Plassbesparende, praktiske og elegante bakeboller

Våre bakeboller har vakkert design og fås i ulike farger, form og størrelse. Et bakebollesett kan være midt i blinken når du skal bake med barna. Da kan nemlig alle få hver sin bakebolle til å bake deilige kaker i. I tillegg er de plassbesparende på kjøkkenet, da delene kan settes oppi hverandre. Vi har bakeboller med og uten lokk. Lokk sørger for at deigen får hevet seg og salaten forblir frisk. Felles for bakebollene fra Slikkepott.no, er at de er funksjonelle, elegante og eksklusive, et friskt pust på ethvert kjøkken.

Viser 1–12 av 17 resultater

loader

Filtrer på merke

Filtrer på pris

Handlekurv