Kakebilde

Liker du å bake og vil prøve å bake kake med bilde? Hvis ikke du har gjort det før, kan vi virkelig anbefale deg å teste det ut. Her hos oss kan du få ferdige print med motiver av alt fra Disneys Frost til Star Wars. Hvis du vil gjøre kaken enda mer personlig, kan du få kjøpt sukkerpapir til kake som du kan printe egne bilder på.

Spiselig bilde til kake

Vi leverer spiselig papir til kakedekorasjon fra leverandører med høy kvalitet. Dermed er det lett å bake kaker hjemme til de aller fleste høytider og anledninger. Konfirmasjon, bryllup og barnedåp er bare noen av festarrangementene der det er hyggelig med personlige kaker. Med et spiselig bilde til kake som kan brukes i en matprinter, kan du bruke et helt valgfritt bilde til å pynte kaken med.

Velg bilde ut fra ønsker og interesser

Du kan selvfølgelig velge et ferdig kakebilde av rispapir (også kalt wafer paper) eller sukkerpapir. Ta for eksempel utgangspunkt i interessene til hovedpersonen du skal bake kaken til. Er kaken til en tenåringsbursdag eller et barneselskap, finner du mange spennende ferdige motiver. Skal du lage konfirmasjonskake, er det alltid hyggelig med et spiselig bilde av konfirmanten, eller kanskje av noe han eller hun interesserer seg for. Det kan være ting som fotball, et kjæledyr eller en annen spennende interesse. Se i gamle fotoalbum og la deg inspirere, så kan du bestille kakebilder i nettbutikk hos oss. Vi gjør det enkelt å bake en flott kake med et spiselig kakebilde på.

Viser 1–12 av 63 resultater

Handlekurv

Filtrer på diameter

Filtrer på merke

Filtrer på tema

Filtrer på pris