Lace dekorering

Viser alle 6 resultater

 • gluternfri cake lace

  FunCakes Mix for Lace – Hvit, Glutenfri 400g

  kr 169,00 inkl. mva. Kjøp
 • Cake Lace ferdiglaget -Serenity Design-

  Cake Lace ferdiglaget -Serenity Design-

  kr 164,00 inkl. mva.
  Utsolgt
 • Cake Lace, klar til bruk -Perlemor-

  House of Cake ferdiglaget Cake Lace -Perlemor-

  kr 142,00 inkl. mva.
  Utsolgt
 • Ready lace, klar til bruk

  Silikomart Flytende lace – 140 ml

  kr 229,00 inkl. mva. Kjøp
 • Cake Lace spredekniv

  Cake Lace – Sprederkniv

  kr 153,00 inkl. mva.
  Kjøp
 • Cake Lace ferdig lace mix - sølv

  Cake Lace – ferdig mix -Sølv- 200g

  kr 384,00 inkl. mva.
  Utsolgt

Lace dekorering er en spesiell type spiselig blonder som du kan bruke til å dekorere kaker. Laget av en blanding av sukker og er svært bøyelig, og er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger og mønstre.

For å lage cake lace selv trenger du en spesiell silikon matte som er spesielt utformet for å skape blondevirvler, mønstre og andre design. Vi har masse cake lace former her.

For å lage lace dekorering:

 1. Lag Cake Lace etter instruksen. Blandingen skal ha en jevn konsistens uten klumper.
 2. Legg silikon-matten på en flat overflate og hell cake lace-blandingen på toppen av den. Bruk en spatel eller en bred pensel for å spre blandingen jevnt utover matten.
 3. La cake lace-blandingen tørke på matten i 3-8 timer i romtemperatur, tørk i stekeovn på lav temperatur eller over natten. Når den er helt tørr, kan du forsiktig løsne den fra matten.
 4. Plasser cake lace dekorasjonen forsiktig på kaken din. Du kan bruke spiselig lim eller en klissete smørkrem for å feste den til kaken.

Lace dekorering kan gi kaken din en vakker, delikat og detaljert effekt som er vanskelig å oppnå med andre dekorasjoner. Hvis du er nybegynner i bruk av cake lace, kan det være lurt å øve deg på små prøvebiter før du går videre til større kakeprosjekter.

Om du vil ha en annen farge på cake lace kan du bruke pulverfarge, airbrush, fargespray eller spiselig maling på lacen etter at den har herdet. Pass på at du gjør dette før du har produktet på kaken.