Bakeformer

Hvem synes vel ikke at hjemmebakt smaker aller best? Ingenting er som å spise noe nybakt, inkludert noe så grunnleggende og hverdagslig som brød. Da er det helt essensielt å ha brødformer å bake deigen i, sånn at de blir faste og fine, og lette å skjære opp. En oppfinnsom middag som familien vil glede seg over er pai, som kan ha mange forskjellige hovedingredienser. Med en skikkelig paiform vil middagen se enda lekrere ut, og det vil bli enkelt å forsyne seg av den. Paien ser spesielt fristende ut i en elegant form. Det å bake med form vil føre til suksess med disse enkle hjelpemidlene.

Bakeformer for festmat

Når det skal arrangeres selskap, vil noe hjemmebakt fort bli en vinner. Da er muffinser noe du simpelthen er nødt til å servere. Med et muffinsbrett er det lettvint å få røren oppi de romslige formene. Deretter er det bare å få satt brettet inn i ovnen og vente på resultatet. Som en ekstra finish bør muffins bli lagt i fargerike muffinsformer. Dette gjør at de ser spesielt innbydende ut, både for voksne og barn som er glade i søtsaker.

Former for baking til høytider

Flere ganger i løpet av året er det høytider hvor god mat blir satt stor pris på, og da er det godt å ha en form for baking som kan brukes til festens godsaker. For den ekstra oppfinnsomme finnes det mange forskjellige kjeksformer, inkludert småkaker formet som skjeer som ironisk nok selv skal spises.

Viser 1–12 av 984 resultater

loader
Handlekurv

Filtrer på farge

Filtrer på diameter

Filtrer på høyde

Filtrer på pris