Sprøyteposer

Kaker er fantastiske i seg selv, men kan hurtig se litt kjedelige ut uten pynt. Sprøyteposer er overraskende allsidige når det gjelder kakepynting, med utallige valgmuligheter innen både sprøytetupper og farge på kremen. Hos oss finner du en rekke sprøyteposer å velge blant, inkludert sett med poser og tipper. Dekorer kaken din med blå bølger, grønt «gress» eller røde rosetter ved hjelp av sprøyteposer fra Slikkepott.no. Med sprøyteposer for engangsbruk slipper du oppvask etterpå, og kan fokusere energien din på dekoreringen. Kun fantasien setter grenser!

Sprøyteposer av forskjellige materialer

Vi har et stort utvalg av kremposer i høy kvalitet – den eneste utfordringen din er å velge hva du helst vil ha. Sprøyteposer i silikon er slitesterke, enkle å rengjøre, og kan brukes om og om igjen. Hvis du derimot ønsker poser til engangsbruk, har vi pakker med hele 100 kremposer i papir. Disse posene er lette å bruke, praktiske, og kastes enkelt når du er ferdig.

Både nybegynneren og proffen kan bruke sprøyteposer

Sprøyteposen er et fantastisk verktøy, enten man har årevis med erfaring som baker, eller nettopp har begynt. Det kan ta litt tid å mestre de forskjellige tuppene og metodene, men det finnes uendelig mange tips og triks på blant annet Youtube for hvordan man bruker en krempose. Er du nybegynner? Start med en enkel metode, for eksempel vertikale kremrader rundt hele kaka. Er du erfaren baker? Prøv å dekke kaka med små kremsukkulenter! Uavhengig av hvilket nivå du er på, handler det om å øve seg. Og å ha det gøy, så klart!

Viser 1–12 av 32 resultater

Handlekurv

Filtrer på merke

Filtrer på pris