Mønsterkjevler

Viser 1–25 av 27 resultater

Mønsterkjevler er unike redskaper for å skape kunstneriske bakverk. Med et mønsterkjevle kan du forvandle smaksrike og deilige småkaker, kjeks, fondant, og pai til vakre mesterverk. De er ypperlige når du skal bake sammen med barna, fordi det er morsomt og pent med mønster. Barna kan male med kaketusj etterpå for å gjøre småkakene ekstra fine og eventyrlige. Finn ditt mønsterkjevle på Slikkepott.no og lag vakker bakekunst!

Kjevle med mønster – et utmerket bakeredskap

Våre mønsterkjevler er av førsteklasses kvalitet og passer utmerket til å bake deilige lefser, kremmerhus eller andre småkaker. Hos Slikkepott.no kan du velge mellom riflet kjevle og rutete kjevle. Nå trenger du ikke lenger å være en mesterbaker for å gjøre bakingen til vakker kunst. Det er lov å tenke utenfor boksen! La fantasien flyte og velg et kjevle med mønster i stedet for den vanlige, glatte og tradisjonelle kjevla

Mønstret kjevle til unike anledninger

Kjevle med mønster er et unikt bakeredskap til spesielle anledninger. Du har kanskje lovet å bake vakre kaker med marsipanlokk eller sødmefylte småkaker til en barnebursdag, bryllup, dåp eller babyshower? Da er mønsterkjevle akkurat det du trenger for å skape eventyrlige minner til den spesielle anledningen. Ingen blir å glemme det vakre, mønstrede kunstverket du har bakt, verken liten eller stor. Og alle lurer på hvordan du har fått det til! Da vet du hva du skal gi i bursdagsgave eller julegave til liten og stor neste gang. Mønsterkjevle fra Slikkepott.no selvfølgelig!