Kakeesker

Trenger du en stilig kakeeske for å oppbevare en flott kake du har bakt? Kanskje du har lett etter et nettsted hvor man kan kjøpe kakeesker? Da har du funnet riktig side nå! Vi har både ensfargede og mønstrede kakeesker med tilbehør i sortimentet vårt. Bare klikk deg gjennom fanene i menyen for å finne billige kakeesker som passer stilen din.

Mange størrelser og fargealternativer

Når du skal frakte eller oppbevare en kake på en fin og presentabel måte, er kakebokser i papp midt i blinken. De er hovedsakelig beregnet for engangsbruk, men om du behandler dem forsiktig og ikke får sølt kake i dem, er det ingenting i veien for at de kan brukes flere ganger. Vi har kakeeske i papp i mange størrelser og fargealternativer, både med og uten flotte mønstre, og med og uten gjennomsiktig topp. Bestill kakeesker i nettbutikken, så har du dem hjemme i løpet av få dager.

Pynt esken litt ekstra

Hvis du velger en ensfarget kakeeske, har du fortsatt mange muligheter til å pynte esken som du vil. Knytt for eksempel et fargerikt bånd i en valgfri farge rundt, eller sett på klistremerker for å piffe den opp for den rette anledningen. Har du mange kaker du skal holde styr på, kan du med fordel klistre på etiketter der du kan skrive hva kakeboksen inneholder. På den måten blir det lettere å holde orden på alle eskene og vite hva de forskjellige inneholder uten å måtte åpne dem. Et gjennomsiktig lokk vil også gjøre det enklere å holde orden.

Viser 1–12 av 56 resultater

loader

Filtrer på farge

Filtrer på lengde og bredde

Filtrer på høyde

Filtrer på merke

Filtrer på pris

Handlekurv