Hjem » Butikken » Bakeutstyr » Tradisjonelle bakeredskaper

Tradisjonelle bakeredskaper

Noen norske tradisjonelle bakeredskaper inkluderer: Takke: En rund jernplate som brukes til å steke flatbrød og andre typer brød. Kjevle: Til å rulle ut deig. Lefsepinne: En flat, tynn spade som brukes til å flytte lefser og flatbrød fra bakebrettet til takken eller ovnen. Krumkakepinne: En trepinne til å bøye krumkakene.

Viser 1–12 av 49 resultater

  • Bakematte lerret Ø70cm

    Bakematte lerret Ø70cm

    kr 229,00 inkl. mva. Kjøp
  • Salg! Tilbehør lefsebaking

    Lefsepakke, Tilbehør

    kr 429,00 inkl. mva. Kjøp
  • Kjevlestrømpe fra Aanonsen

    Kjevlestrømpe fra Aanonsen

    kr 78,00 inkl. mva. Kjøp
  • Smultringutstikker i metall, Stor
  • Baketrinse snipper

    Baketrinse snipper

    kr 119,00 inkl. mva. Kjøp
  • Lefsepinne, flat, 70cm

    Lefsepinne, flat, 70cm

    kr 69,00 inkl. mva. Kjøp
  • Smultringutstikker i plast

    Smultringutstikker i plast

    kr 25,00 inkl. mva. Kjøp
  • Kjevle med ruter, 32x7cm

    Kjevle med ruter, 32x7cm

    kr 239,00 inkl. mva. Kjøp
  • Bakerulle med håndtak - rutete 13cm
  • Lefsepinne, rund, 74cm

    Lefsepinne, rund, 74cm

    kr 69,00 inkl. mva. Kjøp
  • Småkakepresse / Kransekakepresse
  • Steketakke fra Meteor 60 cm

    Meteor Steketakke 60cm

    kr 2498,00 inkl. mva. Kjøp
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomFortsett å handle
      Bruk kode