Barnekjevle

Viser alle 4 resultater

 • Barnekjevle i silikon, blå

  Barnekjevle i silikon, blå

  kr 69,00 inkl. mva. Kjøp
 • Barnekjevle i tre, 15cm

  Barnekjevle i tre, 15cm

  kr 69,00 inkl. mva. Kjøp
 • Barnekjevle i silikon, rosa

  Barnekjevle i silikon, rosa

  kr 76,00 inkl. mva. Kjøp
 • Patisse Bakesett til barn, 3 deler

  Patisse Bakesett til barn, 3 deler

  kr 239,00 inkl. mva. Kjøp

Det finnes ikke noe koseligere og morsommere enn å involvere barna i bakingen. Den lille kokken og bakeren sprudler av glede når baking står på agendaen. Men også barna trenger skikkelig utstyr for å lage nydelig og deilig bakst. Da er kjevle til barn det perfekte redskapet. Barnekjevlene hos Slikkepott.no er laget for å passe perfekt i små barnehender. De gode håndtakene gir et lett og godt grep når baksten skal kjevles ut.

Barnekjevle til stor glede

Barn opplever stor glede av baking. Det er ikke bare fordi det smaker søtt og deilig! Det er også fordi det fordrer til lek, kreativitet og mestring. Kjevle til barn er det perfekte bakeutstyret for gode bakeopplevelser på kjøkkenet. Se for deg barnas stolte blikk når de har kjevlet og bakt sine aller første kjeks. Se gleden i øynene når de smugspiser på de søte og herlige småkakene de har lagd. Lytt til den herlige latteren når de innser at pepperkaken ser ut som en klumpete sjokoladebolle. Barnekjevler hos Slikkepott.no, til stor glede for de små!

Den perfekte gaven til barn som elsker å bake

Du har kanskje et barn som elsker Frost, eller som drømmer om å bli baker eller kokk? Barnekjevle er den perfekte gaven til barn som elsker å bake. Slikkepott.no har barnekjevle med Frost-motiv, rosa farge og blå farge. Midt i blinken for småen som elsker å lage herlige Frost-kjeks eller andre bakverk. Kjevle til barn er den perfekte bursdagsgaven til barn som elsker å bake og hjelpe til på kjøkkenet.