Påskebakst

Påskebaksten tar du til nye høyder her hos oss!

Påskebakingen på kjøkkenet kan være så mangt, og her hos oss skal du kunne finne et rikelig utvalg enten du vil leke deg med kakedekorering eller kose deg med konfekt! Vi har et rikelig utvalg påskestrøssel, som er en ekstremt enkel måte å løfte enhver kake ti ekstra hakk. Vi har både marsipanegg, trøffelegg, kakestrø i tradisjonelle påskefarger eller kakestrø for deg som har lyst å gå litt utenfor boksen, men at det fortsatt skal minne litt om påske.

Lag påskekonfekt i gave!

Er du glad i å lage hjemmelagde, spiselige gaver til de du er glad i? Da bør du sjekke ut alle de flotte sjokoladeformene vi har til påske. Her finner du både små og store egg, og søte harer og kaniner. Ikke bare er disse formene perfekte til å lage konfekt, men du kan også lage nydelig sjokoladedekor til påskekakene dine!

Pakk inn påskebaksten med stil

Her hos oss i Slikkepott.no finner du et enormt utvalg gaveposer med påsketema. Disse passer perfekt til å pakke inn for eksempel påskekonfekten eller påskemarsipanen du vil gi i gave. Vi har både helt tradisjonelle, gule gaveposer og søte poser med påskeharer i pastellfarger.

Viser 1–12 av 158 resultater

Handlekurv

Filtrer på farge

Filtrer på smak

Filtrer på tema

Filtrer på pris