Mandelkverner

Mange gode kaker og bakverk inneholder malte mandler. De malte mandlene bør ha en god konsistens som passer til kaken du skal bake. Du kan selvfølgelig velge å kjøpe mandelmel eller male mandlene med en kjøkkenmaskin, men vi tør likevel påstå at du får det beste resultatet hvis du maler mandlene på den gammeldagse måten – med en mandelkvern. Da vil du få en mandelmasse som er lett og luftig og god å blande med andre ingredienser.

Nostalgisk eller stilren

For mange er mandelkvernen et nostalgisk barndomsminne, spesielt til julebaksten. Julen var tid for store mengder malte mandler, og ofte fikk barna lov til å hjelpe til. Ingenting er i veien for å ta opp igjen tradisjonen! En ekte mandelkvern skrus fast på benkeplaten eller bordplaten før du heller mandlene oppi og drar på sveiva. Velg om du skal bruke skåldede mandler eller mandler med skallet på, avhengig av hvilken kake du skal bake. Her hos oss kan du velge mellom en nostalgisk mandelkvern med et retroaktig utseende eller den mer moderne stilvarianten. Kvernene er lette å rengjøre, og det finnes også tilbehørspakker som kan kjøpes i tillegg.

Bakst til konfirmasjon, jul eller hverdags

Til spesielle anledninger, som konfirmasjon eller bryllup, trenger man spesielt gode kaker. Den klassiske kransekaken hører gjerne med. Har du en god mandelkvern som hjelper deg med jobben, er du godt på vei i kransekakebaksten. Har du lyst på noe godt til kaffen i hverdagen også, er kransekakestenger å anbefale. Med en god mandelkvern er de enkle å bake og kan fryses og tines opp rett før bruk.

Viser alle 4 resultater

 • Mandelkvern nostalgia

  Mandelkvern nostalgia

  kr 379,00 inkl. mva. Kjøp
 • Salg! mandelkvern i rustfritt stål

  Mandelkvern baYk Rustfritt stål

  kr 499,00 inkl. mva. Kjøp
 • Tillegg til Mandelkvern DeLux: Grov trommel
 • Mandelkvern rød for nøtter og ost

  Mandelkvern i stål, Rød

  kr 499,00 inkl. mva. Kjøp
Handlekurv