Hjem » Hvordan kan vi hjelpe deg? » Nyttig informasjon

Nyttig informasjon

 

Leveringsalternativer
Frakt med rimeligste alternativ
Leveringstid: 2-7 virkedager
Denne pakken legges i postkassen din. Dette forutsetter at du har plass i postkassen, altså at den ikke er for full, og at du ikke har låst postkasse. Dersom disse kravene ikke er oppfylt vil pakken leveres på nærmeste post i butikk hvor du må hente pakken selv.

Posten – pakke til hentested
Leveringstid: 1-3 virkedager
Denne pakken blir levert til nærmeste Post i butikk, hvor du selv kan hente pakken innenfor butikkens åpningstider. Du vil motta et sporingsnummer når pakken blir sendt fra vårt lager og du mottar en hentemelding når pakken din er klar til henting.

Posten – pakke levert hjem
Leveringstid: 1-3 virkedager
Denne pakken vil bli levert rett hjem til deg. Dersom pakken ikke kan leveres hjem, vil pakken leveres på nærmeste post i butikk. Du vil motta et sporingsnummer når pakken din sendes fra vårt lager.

Bring – pakke til bedrift
Leveringstid: 1-4 virkedager
Denne pakken leveres direkte på dør eller rampe mellom kl. 08:00-16:00.

Vi leverer også pakker til Svalbard
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard, dette medfører at hver bestilling vil bli belastet med dette gebyret som f.t. er 375,-.

NB!
Dersom pakken din ligger hos post i butikk må den hentes innen 14 dager. Dersom du ikke henter pakken og den kommer i retur til oss, vil du bli fakturert med 250,- for å dekke kostnadene dette medfører. Vi anbefaler deg derfor å hente ut pakken og returnere den selv.

Åpent kjøp i 30 dager
Dersom du ombestemmer deg eller finner ut at du ikke ønsker varen likevel, så kan du returnere den til oss og få pengene tilbake. Benytt pakkseddel som fulgte med pakken din og merk eller skriv hvilke produkter du returnerer.

Retur
Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å returnere varer og tilbyr derfor retur til 89 kr. Produktene du skal returnere må være ubrukt og ligge i originalemballasjen med ubrutt forsegling.

Legg varen(e) du ønsker å returnere i egnet pappeske/emballasje og legg ved pakkseddelen hvor du markerer hvilke produkter du returnerer.

Gå inn på https://www.bring.no/retur/?q=20015993072 og fyll inn skjemaet. Når du har fylt ut informasjonen vil du motta en QR-kode på bekreftelsessiden som du tar med til Post i butikk, hvor de skriver ut returetiketten for deg.

Dersom du heller ønsker å få tilsendt returetiketten på e-post for å skrive den ut selv, kan du bestille retur her: Retursending

Ønsker du å stå for returen selv er det selvfølgelig helt i orden også, da leverer du bare det du ønsker å returnere på din nærmeste Post i butikk så hjelper de deg med forsendelsen der. Du må fortsatt legge ved pakkseddelen hvor du markerer produktene du returnerer.

Adresse:
Slikkepott.no AS
Miljøveien 27
6532 Averøy

Vi behandler returen din så fort som mulig, vanligvis tar dette 1-3 uker.

Reklamasjon
Dersom du har mottatt et produkt som inneholder feil eller mangler kan du reklamere på produktet. Det er viktig at vi får beskjed så fort som mulig, slik at vi kan rette opp feilen og eventuelt sende deg erstatning. Ta kontakt med kundeservice@slikkepott.no, hvor du legger ved bilde av produktet sånn at vi kan ta en vurdering på hva vi skal gjøre. Ikke ta varen i bruk, ikke kast varen og ta vare på esken varen kom i frem til du har snakket med oss.

Du kan også ringe oss å få veiledning på telefon hvis det er ønskelig.

Norsk nettbutikk uten ekstra avgifter
Vi er en 100% norsk nettbutikk, som har både kontor og lager i Norge. Dermed er du sikker på å unngå ubehagelige overraskelser som ekstra toll eller mva på forsendelsen din. Alle produkter vi selger er handlet hos grossist i Norge eller Europa, og er garantert å følge norsk lov i forhold til produktets innhold.

Trygg og sikker handel
Vi tar sikkerhet og personvern på alvor, og nettbutikken kjører derfor på en kryptert server med SSL-sertifikat. Sammen med noen av verdens mest profesjonelle og anerkjente betalingsløsningsleverandører garanterer vi for en trygg og sikker netthandel hos oss.

Betalingsalternativer i nettbutikken
Hos oss kan du betale med bankkort via Klarna, faktura via Klarna, eller Vipps. 

Handlekurv