Molds

Vil du bake flotte kaker og bakverk med et spesielt tema? Da kan silikonformer være et supert verktøy. Det er lett å få et godt resultat – og med litt øvelse ser det helt profesjonelt ut. Silikonformer er støpt i silikon, og materialet egner seg ypperlig til å lage ulike figurer av. Dermed blir det enkelt å bake til en temafest, bursdag eller andre anledninger der man vil ha ekstra fine kakeformer.

Fordeler med silikonformer

Silikon tåler 250 grader i stekeovnen uten å bli deformert. De kan oppbevares i fryseboksen og i kjøleskapet, eller varmes i mikrobølgeovnen. Silikon avviser bakterier og er lett å holde rent – bare vask formen med mildt oppvaskmiddel og skyll med varmt vann. Men tenk på at du ikke skal bruke spisse gjenstander til å ta kakene ut av formene med. Hvis du er uheldig, kan du nemlig skjære hull i det myke silikonet. Heldigvis er det sjelden nødvendig å bruke redskaper for å ta kakene ut, siden formene slipper lett.

Silikonformer bokstaver

Skal du bake til en spesiell anledning, for eksempel en tenåringsbursdag, en barnedåp eller et jubileum, er det morsomt å skrive navn og tall på kakene. Da kan du bruke silikonform-bokstaver til å forme ord og tall. Vi har også former med ballonger, blomster og blader, hjerter, musikknoter og mye mer. Bla deg gjennom menyen for å finne det du ser etter. Fyll formene med for eksempel sjokolade som stivner for å skape kakepynten du vil ha. Du finner også muffinsformer eller donutform i silikon som passer perfekt til porsjonskaker til bursdag eller andre festanledninger.

Viser 1–12 av 179 resultater

Handlekurv

Filtrer på farge

Filtrer på tema

Filtrer på pris