Pepperkakeformer

Ingenting er vel bedre enn lukten av krydrede pepperkaker i hele huset en kald vintersdag. Pakk deg inn i et teppe, drikk en kopp varm toddy og knask på hjemmebakte pepperkaker. Hos oss finner du selvfølgelig en rekke pepperkakeformer til jul. Lag din egen deig, eller kjøp den på butikken, og bruk våre kule pepperkakeformer til å sette ditt personlige preg på julebaksten. Barna i familien vil garanter være med, spesielt hvis de får pynte pepperkakene med glasur og godteri!

Stort utvalg av forskjellige former

Vi har en rekke forskjellige pepperkakeformer for å tilfredsstille alle dine julebehov. Formene kan selvfølgelig også brukes til andre kjeksdeiger. Eller hvorfor ikke lage pepperkaker midt på sommeren? Vi dømmer deg i hvert fall ikke! Hos oss finner du alle mulige former, fra egg til påske, fotballsko til sportsentusiasten, og instrumenter til den musikalske. Med litt pynt kan du til og med gi pepperkakene i gave til noen du liker. Pakk dem inn i en pen eske eller cellofan, sett en sløyfe på, og ta-da! Den perfekte gave til din kakeelskende venn.

Kreativt utløp med morsomme pepperkakeformer

Vi har selvfølgelig de klassiske juleformene, men hvorfor ikke utvide horisontene? Med våre dyreformer kan hele familien være med og skape deres egen dyrehage! Hva med en skummelt dekorert dinosaur? Eller en løpende enhjørning? Hos oss finner du morsomme pepperkakeformer som forestiller både store og små dyr. Vi har også former til pepperkakehus – eller hvorfor ikke en pepperkakeborg? En håndfull former blir hurtig en artig aktivitetsdag for hele familien.

Viser 1–12 av 461 resultater

loader

Filtrer på merke

Filtrer på pris

Handlekurv