Meteor

Viser alle 3 resultater

 • Steketakke fra Meteor 60 cm

  Meteor Steketakke 60cm

  kr 2498,00 inkl. mva. Kjøp
 • stativ til meteor steketakke

  Stativ til Meteor steketakke

  kr 349,00 inkl. mva. Kjøp
 • Steketakke fra Meteor 46 cm

  Meteor Steketakke 46cm

  kr 1998,00 inkl. mva. Kjøp

Meteor Steketakke – Norsk kvalitet for hjemmet ditt

La Meteor steketakke bli hjertet av kjøkkenet ditt med sin uovertrufne kvalitet og allsidighet. Tilgjengelig her på Slikkepott.no, er denne steketakken et must for enhver som verdsetter tradisjonell norsk matlaging kombinert med moderne behov.

En tradisjonsbærer fra Engmark Meteor AS

Produsert i Oslo av Engmark Meteor AS, en etablert norsk produsent, har Meteor Steketakke vært en trofast følgesvenn i norske hjem i over seks tiår. Med salg på over 600.000 eksemplarer, står den som bevis på kvalitet og tillit hos norske forbrukere. Den jevne varmen og stålstekeflaten uten belegg gjør den til en sikker vinner for baking av lefser, flatbrød og annet bakverk.

Sikkerhet og holdbarhet i fokus

Uten bekymringer for skadelige stoffer eller belegg som løsner, kan du og dine kjære nyte matlaging med Meteor Steketakke. Den er bygget for å håndtere høye temperaturer uten å kompromittere matkvaliteten eller din helse.

Allsidighet på kjøkkenet

Den er ikke bare for lefser og flatbrød. Den åpner for en verden av kulinariske muligheter – fra internasjonale retter som pita og chapati til bruk som en praktisk elektrisk grill. På Slikkepott.no anbefaler vi Meteor Steketakke for enkel og effektiv steking av alt fra hamburgere til fiskekaker.

Enkel tilgjengelighet

Produktet er en investering i norsk håndverk og matlagingsglede. Du finner den her på Slikkepott.no, og den er også tilgjengelig i ledende elektriske forretninger landet rundt. Gjør kjøkkenet ditt komplett med en steketakke som er skapt for å vare og levere perfekte resultater, gang på gang.

Gjør som tusenvis av andre norske familier – velg Meteor Steketakke for et garantert kvalitetsløft i din matlaging. Bestill din egen på Slikkepott.no i dag og ta del i den norske matlagingsarven.