Oppskrift på fastelavns cannelloni med bringebær
Deilige boller til fastelavn, fylt med vaniljekrem og dekorert med frysetørket bringebær. Disse MÅ du bare prøve.
Oppskrift
Lag først fastelavnsbollene etter denne oppskriften, men ikke pynt med melis:
Vaniljesukkerlake:
-
100 g vann
- 100 g sukker
- 15 g LorAnn vanilla bean paste
Kokes opp på middels varme. Småkok til sukker er oppløst. Avkjøl helt før bruk.
Bringebærsukker
- 12 g PME frysetørket bringebær (1 boks)
- 150 g sukker
Kjøres sammen i en foodprocessor til finkornet. Ha over i en vid skål – da er det lettere å dyppe cannelloni bollene i sukkeret
Dypp canneloni i sukkerlaken, for så å dyppe den i bringebærsukkeret.
Så er det bare å nyte deilige fastelavnsboller med vaniljekrem og bringebær.