Hjem » Hvordan kan vi hjelpe deg? » Leveringsalternativer

Leveringsalternativer

Hos oss kan du velge mellom fire ulike fraktalternativer:

1. Pakke til hentested – 89kr (Gratis ved bestilling over 1000kr)

Leveringstid: 1-3 virkedager
Denne pakken blir levert til nærmeste Post i butikk, hvor du selv kan hente pakken innenfor butikkens åpningstider. Du vil motta et sporingsnummer på e-post når pakken blir sendt fra vårt lager og du mottar en hentemelding når pakken din er klar til henting.

2. Pakke i postkassen – 69kr

Leveringstid: 2-7 virkedager
Denne pakken legges i postkassen din. Dette forutsetter at du har plass i postkassen, altså at den ikke er for full, og at du ikke har låst postkasse. Dersom disse kravene ikke er oppfylt vil pakken leveres på nærmeste post i butikk hvor du må hente pakken selv.

3. Pakke levert hjem – 169kr

Leveringstid: 1-3 virkedager
Denne pakken vil bli levert rett hjem til deg. Dersom pakken ikke kan leveres hjem, vil pakken leveres på nærmeste post i butikk. Du vil motta et sporingsnummer på e-post når pakken din sendes fra vårt lager.

4. Pakke til bedrift – 249kr

Leveringstid: 1-4 virkedager
Denne pakken leveres direkte på dør eller rampe mellom kl. 08:00-16:00.

Vi leverer også pakker til Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard, dette medfører at hver bestilling vil bli belastet med dette gebyret som f.t. er 375,-.

NB!
Dersom pakken din ligger hos post i butikk må den hentes innen 7 dager. Dersom du ikke henter pakken og den kommer i retur til oss, vil du bli fakturert med 250,- for å dekke kostnadene dette medfører. Vi anbefaler deg derfor å hente ut pakken og returnere den selv. Du kan enkelt og kostnadsfritt forlenge hentefristen fra 7 til 14 dager i Posten-appen eller via SMS.

Handlekurv