Pai

Viser alle 3 resultater

  • Wilton Pai- og kakespade

    Wilton Pai- og kakespade

    kr 109,00 inkl. mva. Utsolgt
  • Wilton silikon skorpebeskytter pai beskytter

    Wilton Silikon beskytter til pai

    kr 153,00 inkl. mva. Kjøp
  • Paiform 18x28cm fra Wilton

    Paiform 18x28cm fra Wilton

    kr 349,00 inkl. mva. Utsolgt

Å lage en pai kan virke som en utfordrende oppgave, men det er faktisk ganske enkelt! Om du lager en dessertpai eller matpai har vi det du trenger.

Fremgangsmåte:

  1. Lag en paideig.
  2. Rull ut paideigen til passe tykkelse og legg over paiformen. Press inn i hjørnene og kutt av overflødig deig.
  3. Prikk bunnen av paiskallet med en gaffel flere ganger og stek i 10-15 minutter, til paien er lett gyllent.
  4. Fyll paiskallet med ønsket fyll og stek i ytterligere 30-40 minutter, eller til fyllet er ferdig og paiskallet er gyllent og sprøtt.

Om du vil ha et pailokk har vi flere paikuttere som lager hjerter og andre mønstre.

Fyll ideer:

  • Skinke og ost
  • Kylling og sopp
  • Laks og brokkoli
  • Grønnsaker og fetaost
  • Epler og kanel

Det er mange variasjoner du kan bruke til å lage pai, og du kan tilpasse den til å passe dine egne preferanser og smaksløker. Lykke til!