Pai

Viser alle 5 resultater

  • Silikomart Terteform Kit Mini Tarte Glam

    Silikomart Terteform Kit Mini Tarte Glam

    kr 714,00 inkl. mva. Kjøp
  • Silikomart perforert tertering

    Silikomart Tertering Ø16cm

    kr 384,00 inkl. mva. Kjøp
  • Silikomart Terteform - Kit Tarte Meringué

    Silikomart Terteform – Kit Tarte Meringué

    kr 384,00 inkl. mva. Kjøp
  • Silikomart Terteform - Kit Tarte Graphique

    Silikomart Terteform – Kit Tarte Graphique

    kr 384,00 inkl. mva. Utsolgt
  • Salg! Dekoreringsrulle for pai30%

    Dekoreringsrulle for pai

    kr 153,00 inkl. mva. Kjøp

Å lage en pai kan virke som en utfordrende oppgave, men det er faktisk ganske enkelt! Om du lager en dessertpai eller matpai har vi det du trenger.

Fremgangsmåte:

  1. Lag en paideig.
  2. Rull ut paideigen til passe tykkelse og legg over paiformen. Press inn i hjørnene og kutt av overflødig deig.
  3. Prikk bunnen av paiskallet med en gaffel flere ganger og stek i 10-15 minutter, til paien er lett gyllent.
  4. Fyll paiskallet med ønsket fyll og stek i ytterligere 30-40 minutter, eller til fyllet er ferdig og paiskallet er gyllent og sprøtt.

Om du vil ha et pailokk har vi flere paikuttere som lager hjerter og andre mønstre.

Fyll ideer:

  • Skinke og ost
  • Kylling og sopp
  • Laks og brokkoli
  • Grønnsaker og fetaost
  • Epler og kanel

Det er mange variasjoner du kan bruke til å lage pai, og du kan tilpasse den til å passe dine egne preferanser og smaksløker. Lykke til!