Stativer

Livet byr på mange anledninger til å feire. Og kaker og bakverk i ulike varianter er en viktig del av de fleste anledninger. Vil du gjøre serveringen mer spennende og spesiell, bør du vurdere om et kakestativ kan være det du trenger. Enten du vil ha et kakestativ i 3 etg. eller et edderkoppstativ til barneselskapet, kan du finne masse inspirasjon her på siden vår.

Ulike typer kakestativ

Her hos oss har vi nemlig mange forskjellige kakestativ til salgs. Vi har for eksempel kakestativ til bryllupskake, makrontårn, kakestativ 3 etasjer og cupcake-stativ. Du kan velge mellom enkle stativer uten dekor – eller velg blant forseggjorte stativer med alt fra stativ med sjørøvermotiv og etasjebrett til bryllupskakestativ med dekorative filamentstrukturer. Du kan alltid finne et prisgunstig eller billig kakestativ av høy kvalitet. Vi har stativ til alle slags anledninger her på nettsiden vår. Vi har også mer eksklusive modeller i en høyere prisklasse når du trenger kakestativ til bryllup eller andre store arrangementer.

Bryllup, barnedåp eller barnebursdag

Kakestativer gir en ekstra dimensjon til festen. Kakene eller bakverket ser umiddelbart flottere ut. Med makroner i et makronstativ eller muffins i et pariserhjul kan du imponere gjestene dine. Med et kakestativ til bryllupskake er det ingenting i veien for at du kan bake bryllupskaken selv. La deg gjerne inspirere av pynt og tilbehør til bryllupskaker her på slikkepott.no. Vi har spesialisert oss på å levere alt du trenger for å bake og lage flotte kakekreasjoner.

Viser 1–12 av 54 resultater

Handlekurv

Filtrer på farge

Filtrer på tema

Filtrer på pris