Brødformer

Brød har eksistert i tusener av år, og er noe vi nordmenn spiser omtrent hver eneste dag. Det passer til alle måltider, og er det perfekte tilbehør til uendelig mange retter. Ingenting slår duften av nybakt brød i hjemmet, og her kan du finne en rekke brødformer til dine kommende bakeeventyr!

Eksperimenter med brødformer

Som kjent finnes det mange forskjellige typer brød å bake, og en god brødform gjør det enklere å styre resultatet. Uansett hva du velger vil du få høy kvalitet, både med brødformer i silikon og i metall. Enten du baker rugbrød eller focaccia finner du en form som passer, og vi har alt fra mindre brødform på 1 liter til store brødformer til dine store eksperimenter. Brød kan formes og dekoreres på alle mulige måter, og da er det supert å prøve brødform i silikon til for eksempel fletteloff. Brødet vil både smake godt og se spennende ut, og du får utløp for dine kreative evner!

Brødformer passer til mye annet

Man tror kanskje at brødformer kun kan brukes til brød, men det finnes en rekke andre bruksområder. Noen desserter kan lages i brødformer, som blant annet formkaker eller kaker som serveres varme rett fra ovnen. Kjøttpudding er en spennende rett som kan stekes i brødform, og med en silikonbrødform på 2 liter kan man lage nok til hele familien. Med litt fantasi kan brødformen bli et veldig nyttig redskap på kjøkkenet

Viser 1–12 av 21 resultater

Handlekurv

Filtrer på merke

Filtrer på pris