Oppskrift på fastelavns cannoli med bringebær
Deilige fastelavns cannoli, eller fastelavnsstenger fylt med vaniljekrem og dekorert med frysetørket bringebær. Disse bollene MÅ du bare prøve.
Oppskrift på fastelavns cannoli
Lag først fastelavnsbollene etter denne oppskriften, men ikke pynt med melis:
Oppskriften gir 16 cannelloni og er laget av Linda Hagen bak Instagramprofilen cravings_by_linda.
Vaniljesukkerlake:
-
100 g vann
- 100 g sukker
- 15 g Lorann madagascar vanilla bean paste
Kokes opp på middels varme. Småkok til sukker er oppløst. Avkjøl helt før bruk.
Bringebærsukker
- 12 g PME frysetørket bringebær (1 boks)
- 150 g sukker
Kjøres sammen i en foodprocessor til finkornet. Ha over i en vid skål – da er det lettere å dyppe cannelloni bollene i sukkeret
Dypp canneloni i sukkerlaken, for så å dyppe den i bringebærsukkeret.
Så er det bare å nyte deilige fastelavnscannoli med vaniljekrem og bringebær.
