Makronfyll med biscoff

Lotus Biscoff Makronfyll

Den deilige, smøremyke Lotus Biscoff har virkelig tatt Norge med storm, og det skjønner vi godt! Her viser vi deg hvordan du kan lage nydelig makronfyll med smak av biscoff.

Ingredienser

Redskaper

Fremgangsmåte

  1. Ha 140g hvit sjokolade i en bolle som tåler litt varme
  2. Kok opp 1 dl kremfløte
  3. Hell den varme kremfløten over sjokoladen, og rør rundt med en slikkepott til all sjokoladen har smeltet
Lotus biscoff makronfyll

4. Rør inn 40g romtemperert meierismør

5. Rør deretter inn 80g Lotus Biscoff. Smak gjerne til, det kan hende du vil ha mer eller mindre smak av biscoff. 

Lotus biscoff makronfyll

6. Sett blandingen i kjøleskapet til den stivner. 

7. Etter blandingen har stivnet, tar du den ut av kjøleskapet. Du kan gjerne la den stå i romtemperatur i 10-15min så den blir enklere å sprøyte ut. 

8. Fyll blandingen i en sprøytepose med valgfri tipp, og sprøyt blandingen på makronene. 

Lotus biscoff makronfyll

9. NYT!

Handlekurv