Den deilige, smøremyke Lotus Biscoff har virkelig tatt Norge med storm, og det skjønner vi godt! Her viser vi deg hvordan du kan lage nydelig makronfyll med smak av lotus biscoff.
Ingredienser
- 140g Callebaut hvit sjokolade
- 1dl kremfløte
- 40g romtemperert meierismør
- 80g Lotus Biscoff
Redskaper
- Bakebolle som tåler varme
- Slikkepott
- Kjele
- Sprøytepose
- Tipp (vi har brukt #199)
Fremgangsmåte
- Ha 140g hvit sjokolade i en bolle som tåler litt varme
- Kok opp 1 dl kremfløte
- Hell den varme kremfløten over sjokoladen, og rør rundt med en slikkepott til all sjokoladen har smeltet

4. Rør inn 40g romtemperert meierismør
5. Rør deretter inn 80g Lotus Biscoff. Smak gjerne til, det kan hende du vil ha mer eller mindre smak av biscoff.

6. Sett blandingen i kjøleskapet til den stivner.
7. Etter makronfyll blandingen med smak av lotus biscoff har stivnet, tar du den ut av kjøleskapet. Du kan gjerne la den stå i romtemperatur i 10-15min så den blir enklere å sprøyte ut.
8. Fyll blandingen i en sprøytepose med valgfri tipp, og sprøyt blandingen på makronene.

9. NYT!