Pai
Fremgangsmåte:
- Lag en paideig.
- Rull ut paideigen til passe tykkelse og legg over paiformen. Press inn i hjørnene og kutt av overflødig deig.
- Prikk bunnen av paiskallet med en gaffel flere ganger og stek i 10-15 minutter, til paien er lett gyllent.
- Fyll paiskallet med ønsket fyll og stek i ytterligere 30-40 minutter, eller til fyllet er ferdig og paiskallet er gyllent og sprøtt.
Om du vil ha et pailokk har vi flere paikuttere som lager hjerter og andre mønstre.
Fyll ideer:
- Skinke og ost
- Kylling og sopp
- Laks og brokkoli
- Grønnsaker og fetaost
- Epler og kanel
Det er mange variasjoner du kan bruke til å lage pai, og du kan tilpasse den til å passe dine egne preferanser og smaksløker. Lykke til!
38 produkter
Filter
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Patisse paiform -Løs bunn- 24cm
Valg alternativer:
FunCakes Keramiske bakebønner
Valg alternativer:
Mini paiform i stekebrett -Løs bunn- 10cm
Valg alternativer:
Decora Paiform med løs bunn 25cm
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Decora Paiform med løs bunn 20cm
Valg alternativer:
Decora Stekematte 38,5x28,5cm
Valg alternativer:
Patisse Mini paiform -Løs bunn- 10cm
Valg alternativer:
PME Baking Essentials - Vegetabilsk Gelatin, 20g
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Silikomart Terteform Kit Mini Tarte Glam
Valg alternativer:
Decora Paiform med avtakbar bunn 28cm
Valg alternativer:
Patisse Paiform, avlang, 35x11cm
Valg alternativer:
FunCakes Kakemiks for Crème pâtissière 500g
Valg alternativer:
Decora Paiform - Rektangulær 35x11x2,5 cm
Valg alternativer:
Valg alternativer:
FunCakes Kakemiks for Cookie og pai 500g
Valg alternativer:
Decora Paiform med løs bunn, 30cm
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Decora Paiform med løs bunn - Rektangulær 32x22x3,5 cm
Valg alternativer:
Patisse Firkantet Mini paiform -Løs bunn- 10cm
Valg alternativer:
Decora Crust Cutter - Klassisk
Valg alternativer:
Wilton Silikon beskytter til pai
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Patisse Paiform, avlang, 32x22cm
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Decora Crust Cutter - Hjerter
Valg alternativer:
Patisse paiform i kobberfarge med løs bunn, 21x21cm
Valg alternativer:
Patisse Premium paiform 30cm
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Silikomart Terteform - Kit Tarte Meringué
Valg alternativer:
Kanskje du også er interessert i disse produktene?
Bakerulle med håndtak - rutete 13cm
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Bakerulle med håndtak - glatt 13cm
Valg alternativer:
Kjevle med ruter, 30,5 x 7,5cm
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Patisse Paiform m/løs bunn til Air Fryer 20cm
Valg alternativer:
Patisse Bakesett til Air Fryer pk/7
Valg alternativer:
Patisse Justerbar kakering 18-30cm
Valg alternativer:
Silikomart Creme brulee brenner
Valg alternativer:
Cake-Masters Justerbar kakering 18-32cm, Ekstra høy
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Valg alternativer:
Decora Kakering 12 cm
Valg alternativer:
Oppskrifter
Skummel Halloweenkake med gravstøtter og hodeskaller
Denne imponerende Halloweenkaken består av fire lag saftig vaniljekake med silkemyk smørkrem og knasende Oreo-kjeks. Kaken blir ca 20 cm høy og pyntes med hjemmelagde gravstøtter i fondant, hvite sjokoladehodeskaller og dryppende spiselig blod. Selv om den ser avansert ut, kan du enkelt lage den hjemme ved å bake kakebunnene på forhånd, lage pynten i god tid, og montere alt sammen steg for steg. Perfekt for å skape stemning på Halloweenfesten!
Les merOppskrift på vaniljekakebunn
Den perfekte vaniljekakebunnen for alle anledninger! Denne oppskriften gir deg saftige, stabile bunner med ren vaniljesmak – ideell til høye stablekaker, cupcakes og mye mer. Oppskriften gir deg bunner som holder seg myke i flere dager, tåler frysing, og er lette å stable. Dette er grunnoppskriften du kommer til å bruke igjen og igjen!
Les merSkumle Halloween kubbelys av kake
Disse kubbelysene ser ut som ekte stearinlys med dryppende stearin, men skjuler en saftig sjokoladekake inni! Lag tre realistiske kakesylindere i ulike høyder ved å bruke ostekakeformer. Bygg dem opp med lagvis kakebunn og sjokoladeganache, dekk med glatt ganache, og hell over smeltede svarte decomelts for dryppende stearin-effekt. Topp med små kakelys for den ultimate illusjonen. En spektakulær halloweenkake som garantert lurer gjestene dine!
Les mer