Kjevler og ruller

Kjevla er bakerens viktigste redskap og beste venn. Den brukes blant annet til å kjevle ut deigen slik at den blir smidig, glatt og lett. Eller den brukes til å glatte ut fondanten eller marsipanen før den legges som et vakkert lokk på kaken. Men kjevler kan selvfølgelig også brukes til å kjevle ut pizzadeiger og paideiger før de legges på stekefat. Slikkepott.no har et variert utvalg av bakekjevler i sitt sortiment. Kjevler som passer til voksne, men også til små barnehender som elsker å bake. Kanskje minsten vil lage sitt eget pepperkakehus?

Kjevler som gjør deg fornøyd

Å lage deilige kaker som ser ut som kunstverk eller ferske brød, er lettere med ei god kjevle. For bakeren kan ei god bakekjevle være avgjørende for å lykkes med et vakkert bakeresultat. Er fondanten helt glatt? Er mønsteret riktig? Er deigen klissete og henger seg fast? Slikkepott.no har kjevler som er perfekt til den eventyrlige bakeopplevelsen og ditt bruk. Vi har klassiske trekjevler, silikonkjevler, marmorkjevler, barnekjevler og mønsterkjevler m.m. Vi har kjevler som garantert vil gjøre deg fornøyd!

Fantastiske kjevler som skaper glede

Kjevler har ikke bare den funksjonen at de glatter ut deigen, gjør den smidig og lett. De er også et fantastisk tilbehør som skaper glede og samhold på kjøkkenet. Kjevle ut pepperkakedeig til jul med barna og lag morsomme figurer. Inviter barnas venner til en dag med baking av minipizza. Kjøp flere kjevler hos Slikkepott.no og inviter venner til en eventyrlig dag med kakebaking!

Viser 1–12 av 59 resultater

Handlekurv

Filtrer på merke

Filtrer på pris