Pai
Viser alle 12 resultater
-
Patisse Mini paiform -Løs bunn- 10cm
kr 89,00 inkl. mva. Kjøp -
Patisse paiform -Løs bunn- 24cm
kr 175,00 inkl. mva. Kjøp -
Mini paiform i stekebrett -Løs bunn- 10cm
kr 359,00 inkl. mva. Kjøp -
Patisse Firkantet Mini paiform -Løs bunn- 10cm
kr 87,00 inkl. mva. Kjøp -
Patisse Paiform, avlang, 35x11cm
kr 133,00 inkl. mva. Kjøp -
Patisse Paivekt-kjede, 180g
kr 329,00 inkl. mva. Kjøp -
Patisse Paiform, avlang, 32x22cm
kr 188,00 inkl. mva. Kjøp -
Tertering sett/4
kr 149,00 inkl. mva. Kjøp -
Patisse paiform i kobberfarge med løs bunn, 21x21cm
kr 219,00 inkl. mva. Kjøp -
Patisse firkantig Tart ring, 12cm
kr 39,00 inkl. mva. Utsolgt -
Patisse Premium paiform 30cm
kr 769,00 inkl. mva. Kjøp -
Patisse Paiform, 21x21cm
kr 195,00 inkl. mva. Kjøp
Å lage en pai kan virke som en utfordrende oppgave, men det er faktisk ganske enkelt! Om du lager en dessertpai eller matpai har vi det du trenger.
Fremgangsmåte:
- Lag en paideig.
- Rull ut paideigen til passe tykkelse og legg over paiformen. Press inn i hjørnene og kutt av overflødig deig.
- Prikk bunnen av paiskallet med en gaffel flere ganger og stek i 10-15 minutter, til paien er lett gyllent.
- Fyll paiskallet med ønsket fyll og stek i ytterligere 30-40 minutter, eller til fyllet er ferdig og paiskallet er gyllent og sprøtt.
Om du vil ha et pailokk har vi flere paikuttere som lager hjerter og andre mønstre.
Fyll ideer:
- Skinke og ost
- Kylling og sopp
- Laks og brokkoli
- Grønnsaker og fetaost
- Epler og kanel
Det er mange variasjoner du kan bruke til å lage pai, og du kan tilpasse den til å passe dine egne preferanser og smaksløker. Lykke til!