Pai

Viser alle 12 resultater

  • Patisse Mini paiform -Løs bunn- 10cm

    Patisse Mini paiform -Løs bunn- 10cm

    kr 89,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse paiform -Løs bunn- 24cm

    Patisse paiform -Løs bunn- 24cm

    kr 175,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse Mini paiform i stekebrett -Løs bunn- 6 rom, 10cm

    Mini paiform i stekebrett -Løs bunn- 10cm

    kr 359,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse Firkantet Mini paiform -Løs bunn- 10cm

    Patisse Firkantet Mini paiform -Løs bunn- 10cm

    kr 87,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse Paiform, avlang, 35x11cm

    Patisse Paiform, avlang, 35x11cm

    kr 133,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse Paivekt-kjede, 180g

    Patisse Paivekt-kjede, 180g

    kr 329,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse Paiform, avlang, 32x22cm

    Patisse Paiform, avlang, 32x22cm

    kr 188,00 inkl. mva. Kjøp
  • tertering sett

    Tertering sett/4

    kr 149,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse paiform i kobberfarge med løs bunn, 21x21cm

    Patisse paiform i kobberfarge med løs bunn, 21x21cm

    kr 219,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse firkantig Tart ring, 12cm

    Patisse firkantig Tart ring, 12cm

    kr 39,00 inkl. mva. Utsolgt
  • patisse paiform med kvarts emalje

    Patisse Premium paiform 30cm

    kr 769,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse Paiform, 21x21cm

    Patisse Paiform, 21x21cm

    kr 195,00 inkl. mva. Kjøp

Å lage en pai kan virke som en utfordrende oppgave, men det er faktisk ganske enkelt! Om du lager en dessertpai eller matpai har vi det du trenger.

Fremgangsmåte:

  1. Lag en paideig.
  2. Rull ut paideigen til passe tykkelse og legg over paiformen. Press inn i hjørnene og kutt av overflødig deig.
  3. Prikk bunnen av paiskallet med en gaffel flere ganger og stek i 10-15 minutter, til paien er lett gyllent.
  4. Fyll paiskallet med ønsket fyll og stek i ytterligere 30-40 minutter, eller til fyllet er ferdig og paiskallet er gyllent og sprøtt.

Om du vil ha et pailokk har vi flere paikuttere som lager hjerter og andre mønstre.

Fyll ideer:

  • Skinke og ost
  • Kylling og sopp
  • Laks og brokkoli
  • Grønnsaker og fetaost
  • Epler og kanel

Det er mange variasjoner du kan bruke til å lage pai, og du kan tilpasse den til å passe dine egne preferanser og smaksløker. Lykke til!