Pai

Viser alle 12 resultater

  • Decora Gelatinspray, 125ml

    Decora Gelatinspray, 125ml

    kr 129,00 inkl. mva. Kjøp
  • rund tertering

    Rund tertering

    kr 109,00kr 319,00 inkl. mva. Velg alternativ
  • Decora Paiform med løs bunn 20cm

    kr 164,00 inkl. mva. Kjøp
  • Decora Paiform med løs bunn 25cm

    kr 186,00 inkl. mva. Kjøp
  • Decora Mikroperforert silikonmatte 38x28cm

    Decora Stekematte 38,5×28,5cm

    kr 99,00 inkl. mva. Kjøp
  • Decora Paiform 24cm

    kr 142,00 inkl. mva. Kjøp
  • Decora Paiform med avtakbar bunn 28cm

    kr 197,00 inkl. mva. Kjøp
  • Decora Paiform med avtakbar bunn 30cm

    kr 208,00 inkl. mva. Kjøp
  • Decora Paiform - Rektangulær 35x11x2,5 cm

    Decora Paiform – Rektangulær 35x11x2,5 cm

    kr 197,00 inkl. mva. Utsolgt
  • Decora Crust Cutter - Klassisk

    Decora Crust Cutter – Klassisk

    kr 219,00 inkl. mva. Kjøp
  • Decora Paiform - Rektangulær 32x22x3,5 cm

    Decora Paiform med løs bunn – Rektangulær 32x22x3,5 cm

    kr 219,00 inkl. mva. Kjøp
  • Decora Crust Cutter - Hjerter

    Decora Crust Cutter – Hjerter

    kr 219,00 inkl. mva. Kjøp

Å lage en pai kan virke som en utfordrende oppgave, men det er faktisk ganske enkelt! Om du lager en dessertpai eller matpai har vi det du trenger.

Fremgangsmåte:

  1. Lag en paideig.
  2. Rull ut paideigen til passe tykkelse og legg over paiformen. Press inn i hjørnene og kutt av overflødig deig.
  3. Prikk bunnen av paiskallet med en gaffel flere ganger og stek i 10-15 minutter, til paien er lett gyllent.
  4. Fyll paiskallet med ønsket fyll og stek i ytterligere 30-40 minutter, eller til fyllet er ferdig og paiskallet er gyllent og sprøtt.

Om du vil ha et pailokk har vi flere paikuttere som lager hjerter og andre mønstre.

Fyll ideer:

  • Skinke og ost
  • Kylling og sopp
  • Laks og brokkoli
  • Grønnsaker og fetaost
  • Epler og kanel

Det er mange variasjoner du kan bruke til å lage pai, og du kan tilpasse den til å passe dine egne preferanser og smaksløker. Lykke til!