Cakesicles
Viser alle 24 resultater
-
Callebaut mørk sjokolade, 1kg
kr 299,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut lys sjokolade – 1kg
kr 299,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut hvit sjokolade – 1kg
kr 319,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut mørk sjokolade, 2,5kg
kr 698,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut lys sjokolade – 2,5kg
kr 649,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut hvit sjokolade – 2,5kg
kr 698,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut ekstra mørk sjokolade 70%, 2,5kg
kr 769,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut sjokolade -Ruby- 400g
kr 224,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut mørk sjokolade, 400g
kr 178,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut sjokolade -Gull- 400g
kr 228,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut sjokolade -Gull- 2,5kg
kr 742,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut hvit sjokolade -Velvet- 2,5kg
kr 729,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut sjokolade -Ruby- 2,5kg
kr 749,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut lys sjokolade – 400gr
kr 199,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut Krokan av hasselnøtter 1kg
kr 549,00 inkl. mva. Utsolgt -
Callebaut Topping -Mørk sjokolade- 1kg
kr 319,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut mørk sjokolade, 10 kg
kr 2629,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut Topping -Karamell- 1kg
kr 299,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut Mona Lisa Sjokolade Metallic Chocrocks -Bronse- 600g
kr 699,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut lys sjokolade – 10 kg
kr 2629,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut POWER41 coverture Melkesjokolade 2,5kg
kr 999,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut hvit sjokolade – 400g
kr 199,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut Mona Lisa Jordbær Margengsdråper 280g
kr 329,00 inkl. mva. Kjøp -
Callebaut Hvit Sjokolade – 10 kg
kr 2629,00 inkl. mva. Utsolgt
Cakesicles er en morsom og deilig måte å presentere kake på! Her er en enkel framgangsmåte på hvordan du kan lage cakesicles:
Du trenger:
- Kake
- Smeltet sjokolade (melkesjokolade, hvit sjokolade, mørk sjokolade eller deco melts)
- Cakesicle-former
- Pinner (f.eks. lollipop-pinner eller trepinner)
Fremgangsmåte:
- Lag din favorittkake, eller bruk en kakemiks.
- La kaken avkjøle seg.
- Smuldre kaken opp i små biter i en stor bolle. Tilsett eventuelt litt frosting eller kremost og bland godt til du har en fast og formbar kakedeig.
- Smelt sjokolade og fyll formene. Når kantene er dekket av sjokolade, så snur du formen opp ned og lar dryppe av i sammen bolle som du har den smeltede sjokoladen. Vend riktig vei og bruk en spatula for å skrape av rundt formen, så man får en ren kant. Sett i fryseren i ca 30 min til sjokoladen har stivnet.
- Plasser pinnene i åpningen til formen. Form kakedeigen i cakesicles-formene, prøv å ikke fyll de helt opp, da det skal et lag med sjokolade over dette laget.
- Smelt mer sjokolade og smør over formene, for å få dekket kakedeigen helt med sjokolade.
- Sett cakesicles tilbake i fryseren i 5-10 minutter til sjokoladen har stivnet.
- Når sjokoladen har stivnet, kan du ta cakesicle-formene ut av fryseren og forsiktig fjerne cakesicles fra formene ved å vri forsiktig.
- Pynt med mer smeltet sjokolade, strøssel eller annen dekorasjon etter ønske.
- La sjokoladen stivne og nyt dine ferdige cakesicles!
Om du vil ha annen farge enn fargen på sjokoladen kan du male eller børste spiselig farge på innsiden av formene før du heller i sjokolade.