Cakesicles

Viser alle 5 resultater

  • non-temp mørk sjokolade overtrekk i pose på 1 kg

    Non Temp Sjokolade, Mørk , 1kg

    kr 349,00 inkl. mva. Kjøp
  • non temp lys sjokolade eller melkesjokolade overtrekk i pose på 1 kg

    Non Temp Sjokolade, Lys, 1kg

    kr 349,00 inkl. mva. Kjøp
  • pals mørk sjokolade non temp

    Mørk Sjokolade Non Temp 10kg

    kr 3948,00 inkl. mva. Utsolgt
  • callebaut power41 melkesjokolade

    Callebaut POWER41 coverture Melkesjokolade 2,5kg

    kr 999,00 inkl. mva. Kjøp
  • pals lys sjokolade non temp

    Lys sjokolade Non Temp 10kg

    kr 3948,00 inkl. mva. Kjøp

Cakesicles er en morsom og deilig måte å presentere kake på! Her er en enkel framgangsmåte på hvordan du kan lage cakesicles:

Du trenger:
  • Kake
  • Smeltet sjokolade (melkesjokolade, hvit sjokolade, mørk sjokolade eller deco melts)
  • Cakesicle-former
  • Pinner (f.eks. lollipop-pinner eller trepinner)
Fremgangsmåte:
  1. Lag din favorittkake, eller bruk en kakemiks.
  2. La kaken avkjøle seg.
  3. Smuldre kaken opp i små biter i en stor bolle. Tilsett eventuelt litt frosting eller kremost og bland godt til du har en fast og formbar kakedeig.
  4. Smelt sjokolade og fyll formene. Når kantene er dekket av sjokolade, så snur du formen opp ned og lar dryppe av i sammen bolle som du har den smeltede sjokoladen. Vend riktig vei og bruk en spatula for å skrape av rundt formen, så man får en ren kant. Sett i fryseren i ca 30 min til sjokoladen har stivnet.
  5. Plasser pinnene i åpningen til formen. Form kakedeigen i cakesicles-formene, prøv å ikke fyll de helt opp, da det skal et lag med sjokolade over dette laget.
  6. Smelt mer sjokolade og smør over formene, for å få dekket kakedeigen helt med sjokolade.
  7. Sett cakesicles tilbake i fryseren i 5-10 minutter til sjokoladen har stivnet.
  8. Når sjokoladen har stivnet, kan du ta cakesicle-formene ut av fryseren og forsiktig fjerne cakesicles fra formene ved å vri forsiktig.
  9. Pynt med mer smeltet sjokolade, strøssel eller annen dekorasjon etter ønske.
  10. La sjokoladen stivne og nyt dine ferdige cakesicles!

Om du vil ha annen farge enn fargen på sjokoladen kan du male eller børste spiselig farge på innsiden av formene før du heller i sjokolade.