Cake pops

Viser alle 4 resultater

  • Cakepops-pinner hvit

    Patisse Cake Pops-pinner -Hvit- pk/50

    kr 76,00 inkl. mva. Kjøp
  • Patisse Cake Pops bakeform m/ 18 pinner

    Patisse Cake Pops bakeform m/ 18 pinner

    kr 539,00 inkl. mva. Kjøp
  • Cake Pops-pinner Rosa, pk/48

    Patisse Cake Pops-pinner -Rosa og hvit- pk/48

    kr 87,00 inkl. mva. Kjøp
  • Cakepops-pinner polkadotter pk/48

    Patisse Cake Pops-pinner -Rød og hvit- pk/48

    kr 87,00 inkl. mva. Kjøp

Cake pops er en morsom og deilig måte å presentere kake eller bruke opp rester på! Her er en enkel framgangsmåte på hvordan du kan lage cakepops:

Du trenger:
  • Kake
  • Smeltet sjokolade (melkesjokolade, hvit sjokolade, mørk sjokolade eller deco melts)
  • Pinner (f.eks. lollipop-pinner eller cake pops pinner)
Fremgangsmåte:
  1. Lag din favorittkake, eller bruk en kakemiks.
  2. La kaken avkjøle seg.
  3. Smuldre kaken opp i små biter i en stor bolle. Tilsett eventuelt litt frosting eller kremost og bland godt til du har en fast og formbar kakedeig.
  4. Du velger selv hvor store cake popsene skal være, bare rull rundt til en liten bolle og stikk en pinne halveis inn i bollen.
  5. Smelt sjokolade eller deco melts og dypp cake pops i røren.
  6. Pynt med smeltet sjokolade, strøssel eller annen dekorasjon etter ønske.
  7. La sjokoladen stivne og nyt dine ferdige cakesicles!

Om du vil ha annen farge enn fargen på sjokoladen kan du male eller børste spiselig farge på innsiden av formene før du heller i sjokolade.