Cake pops

Viser alle 4 resultater

  • Non-temp hvit sjokolade overtrekk i pakker på 1 kg

    Non Temp Sjokolade,Hvit, 1kg

    kr 349,00 inkl. mva. Kjøp
  • FunCakes Mix for Dip ´n Drip fondantglasur 150g

    FunCakes Mix for Dip ´n Drip fondantglasur 150g

    kr 79,00 inkl. mva. Kjøp
  • pals non temp sjokolade hvit

    Hvit sjokolade Non Temp 5kg

    kr 1737,00 inkl. mva. Kjøp
  • ivory sjokolade non temp

    Ivory hvit sjokolade Non Temp 5kg

    kr 3761,00 inkl. mva.
    Kjøp

Cake pops er en morsom og deilig måte å presentere kake eller bruke opp rester på! Her er en enkel framgangsmåte på hvordan du kan lage cakepops:

Du trenger:
  • Kake
  • Smeltet sjokolade (melkesjokolade, hvit sjokolade, mørk sjokolade eller deco melts)
  • Pinner (f.eks. lollipop-pinner eller cake pops pinner)
Fremgangsmåte:
  1. Lag din favorittkake, eller bruk en kakemiks.
  2. La kaken avkjøle seg.
  3. Smuldre kaken opp i små biter i en stor bolle. Tilsett eventuelt litt frosting eller kremost og bland godt til du har en fast og formbar kakedeig.
  4. Du velger selv hvor store cake popsene skal være, bare rull rundt til en liten bolle og stikk en pinne halveis inn i bollen.
  5. Smelt sjokolade eller deco melts og dypp cake pops i røren.
  6. Pynt med smeltet sjokolade, strøssel eller annen dekorasjon etter ønske.
  7. La sjokoladen stivne og nyt dine ferdige cakesicles!

Om du vil ha annen farge enn fargen på sjokoladen kan du male eller børste spiselig farge på innsiden av formene før du heller i sjokolade.