Donut stativ

Viser alle 8 resultater

 • Rustikk donutvegg

  Rustikk Donutvegg, dobbel 42x32cm

  kr 249,00 inkl. mva. Kjøp
 • Ginger Ray donutvegg, gull med teksten treat yourself

  Donutvegg, gull -Treat yourself- 42x32cm

  kr 199,00 inkl. mva. Kjøp
 • hvit og rosegull donutvegg

  Donutvegg Rosegull og hvit, dobbel 42x32cm

  kr 329,00 inkl. mva. Utsolgt
 • ALLC Kakefat Small -Hvit-

  ALLC Kakefat Small -Hvit-

  kr 604,00 inkl. mva. Kjøp
 • Ginger Ray donutvegg i regnbue for med regnbuens farger

  Donutvegg -Regnbue- 64x32cm

  kr 229,00 inkl. mva. Kjøp
 • donutvegg i tre

  Donutvegg i Tre 55x45cm

  kr 599,00 inkl. mva. Kjøp
 • Donutvegg til halloween fra ginger ray

  Donutvegg, svart -Halloween- 44x36cm

  kr 299,00 inkl. mva. Kjøp
 • donutvegg lastebil

  Donutvegg Lastebil 61×37,5cm

  kr 449,00 inkl. mva. Kjøp

Et donut stativ er den ideelle løsningen for å vise frem dine glaserte og dekorerte donuts. Dette smarte tilbehøret løfter presentasjonen av dine søte godbiter til nye høyder. Med et stativ arrangerer du donuts i en attraktiv utstilling. Den er funksjonell og inviterende på samme tid.

Bakere forstår at donuts må smake godt og se fantastiske ut. Et donut stativ gir hver enkel donut sin egen plass til å skinne. Glasurene og dryssene får den oppmerksomheten de fortjener. Stativet passer utmerket for kaféer, bursdagsfester, bryllup og alle typer arrangementer hvor du ønsker å imponere.

Du kan velge blant stativer i mange størrelser og stiler. Finn det som passer best til ditt arrangement og din smak. Du kan velge et høyt, imponerende stativ eller et mer diskret og nedtonet et. Uansett vil en donut utstilling forbedre opplevelsen for dine gjester.

Donut stativer er brukervennlige. De fleste modeller er enkle å montere og demontere. Dette gjør rengjøringen enkel og oppbevaringen problemfri. Ved å bruke et stativ unngår du rotete fat og klebrige overflater. Du tilbyr en hygienisk serveringsmetode som gjestene vil verdsette.

Donuts er mange menneskers favoritt. Et donut stativ sikrer at dine donuts er både en smakfull og visuell nytelse. Det er mer enn en serveringsmetode. Det er en måte å fortelle en historie på. Hver donut blir et kapittel i en søt fortelling som gjestene kan beundre og velge fra.

Enten du er en erfaren baker eller en entusiastisk hobbybaker, vil et donut stativ gi et profesjonelt preg på ditt neste arrangement. Det representerer en investering i dine bakverk og den glede og samtale de stimulerer til. Vis frem donutsene dine med stolthet. La et donut stativ demonstrere at du tar dine søtsaker på alvor.