Bakematter

Baking krever riktig bakeutstyr for et vellykket resultat. En bakematte i silikon beskytter kjøkkenbenken og bordplaten mot uønskede merker, kutt og søl under bakingen. Med andre ord et vidunderlig redskap dersom minsten skal bake! Smakfulle kaker og søte cupcakes på bakemenyen? Kjøp bakematte fra Slikkepott.no!

Bakematte for vellykket bakst

Bakematten er et must for vellykket bakst, både under selve bakingen og stekingen. Bakematten har et underlag som ikke kleber seg, hvilket kan være avgjørende for en smidig og glatt deig. Bruker du en bakematte som tåler å være i stekeovnen, unngår du at bollene klistrer seg fast i stekebrettet. Vi anbefaler bakematte av silikon og glassfiber for deg som liker det enkelt, og som streber etter den klebefrie deigen!

Et herlig utvalg av bakematter til bakingen

Slikkepott.no tilbyr et herlig utvalg av bakematter til bakingen. Bakemattene fås i ulike størrelser, farger og med ulike funksjoner. Noen tåler høy varme, kan brukes i stekeovn og vaskes i oppvaskmaskin. Bruk makronmatte når du skal lage makroner i hjerteform med barna. Ønsker du bakematter som du kan bruke til eventyrlige bakverk om og om igjen, og som ikke klistrer seg? Da trenger du en bakematte i silikon eller glassfiber! Du har kanskje hørt om de lekre og smaksrike «Whoopie Pies»? To flate og myke kaker av sjokolade med deilig fyll i midten. Imponer gjestene med perfekte bakverk og «Whoopi Pies» – bruke bakematte!

Viser 1–12 av 29 resultater

Handlekurv

Filtrer på lengde og bredde

Filtrer på merke

Filtrer på pris