nettbutikken for bakeglede

banner smartslider julebakst

banner smartslider julebakst

forside gratis frakt rask levering
ikoner forside frakt mobil

Populære kategorier

kategori forside pepperkakeformer

Pepperkakeformer

Produktpakker

Nyhetsbrev

Vil du ha 10% rabatt?

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og få en unik rabattkode på 10% som du kan bruke på din neste bestilling hos oss!

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Merk at rabattkoden gjelder alle ordinære priser i nettbutikken.

Blogg

Hvordan temperere sjokolade

Temperere sjokolade

Kom i gang med temperering av sjokolade med enkle tips og triks, og lag din egen hjemmelagde konfekt!

5 måter å bruke Deco Melts på

Når du skal lage velsmakende godbiter til feiringen, er det ekstra gøy å få det til å se festlig ut. Med FunCakes Deco Melts kan du raskt sette prikken over i-en på mange godbiter. Vi viser deg 5 ulike måter du kan bruke Deco Melts på.
Syv slag som slår an

Syv slag som slår an

Julen er tiden hvor vi har ekstra mange dager å kose oss på, og perfekt for å lage litt mer mektige og syndfull bakst for å skjemme seg bort. Om du har lyst til å få litt inspirasjon til hva du kan bake til jul så har vi laget vår versjon av syv slag til jul.
Hvor mye kake per person?

Hvor mye kake per person?

Det er ikke alltid like lett å beregne hvor mye kake man skal bake når man får gjester og ofte setter man en kake på bordet og gjestene kan ta akkurat så mye kake de selv ønsker. Det er et hav av forskjellige kakestørrelser og ikke minst høyder å ta hensyn til når man skal servere noe godt til kaffen, og her finner du en nyttig guide til å beregne hvor mye kake per person.
Halloween kjeks

5 kule ideer til halloween kaker

Halloween er definitivt tiden for å la kreativiteten flyte når det kommer til kakene. Målet er å skape en kake som er skummelt god og som gjestene bare dør etter å smake. Vi har samlet noen tips til skumle Halloween kaker for å gi deg litt inspirasjon til hva du kan lage til din Halloweenfeiring.
blogginnlegg blodige cupcakes

Blodige cupcakes

En sikker vinner til Halloween er disse blodige godsakene! Med våre produktpakker får du et flott resultat til årets skumleste fest. Bestem selv hva slags type cupcakes du ønsker å bake. Vi har gått for vaniljecupcakes for å få frem den røde fargen ekstra godt
Oppskrift på cakesicles med gull

Oppskrift på cakesicles

Cakesicles er den perfekte måten å bruke opp kakerestene på. Du kan lage de i flere ulike farger og former, for å deretter dekorere de akkurat som du vil. De fleste er nok vant til den runde cakepops som var en tidligere trend, men her lager vi de altså litt større og med forskjellige former. …

Oppskrift på cakesicles Read More »

Makronfyll med biscoff

Lotus Biscoff Makronfyll

Den deilige, smøremyke Lotus Biscoff har virkelig tatt Norge med storm, og det skjønner vi godt! Her viser vi deg hvordan du kan lage nydelig makronfyll med smak av biscoff.

Fastelavns Cones

En ny vri på den tradisjonelle Fastelavnsbollen, nå i kjegleformet utgave. Ved å lage Fastelavns cones i stedet for tradisjonelle boller, vil de også bli mye enklere å spise, både for liten og for stor. Test ut vår fantastiske bolledeig, eller lag din egen favorittdeig og følg fremgangsmåten vår.

Våre mest populære sprøytetipper

Å skulle velge tipper kan noen gang være enklere sagt enn gjort. Utvalget er stort, og det er lett å se seg blind på de forskjellige størrelsene. Derfor viser vi deg de tippene vi selger absolutt mest av!
Flaggkake av det norske flagget til 17. mai

Slik lager du flaggkake!

Vi viser deg hvordan du enkelt kan bruke vår spesiallagde flaggkakemal og utstikkersett til å gjøre jobben enda enklere når du skal lage en nydelig flaggkake til 17. mai! Framgangsmåte: Du trenger én rød og én blå kakebunn som er ca. 5-6cm høye. Kakemalen vår passer til kaker mellom 22-28cm. Bruk en kakedeler og del …

Slik lager du flaggkake! Read More »

Oppskrift på gulrotcupcakes

Oppskrift på gulrotcupcakes

Gulrotcupcakes med ostesmørkrem – den perfekte lille desserten til enhver anledning. Like perfekt på kakebordet som å gi bort i gave, og det beste av alt? Disse faller i smak uansett alder!

Se vår Instagram: @slikkepott.no

instagram cookiesbyvindenes

instagram red nose

instagram

Handlekurv